One man’s trash is another man’s treasure

Søerne København
Sortedam Dossering

Jeg bor ved en villavej, hvor villaejerne gladeligt sætter kasser med tallerkner, brugte bøger, børnelegetøj og alt muligt andet guld på gaden. Der er ingen pengekasse til at smide mønter i, ej heller et lille skilt med et MobilePay-nummer. Selvom jeg nu ellers med glæde ville give en skilling.

De seneste år er der opstået mange fine initiativer. Initiativer til at stoppe madspild som Too Good to Go og Wefood. Initiativer til at give brugte ting videre såsom “Gratis ting”-grupper på Facebook.  Jeg er vild med det. Vild med at vi bevæger os længere væk fra  “brug-og-smid-væk”-kulturen og tættere på en “brug-og-giv-videre”-kultur.

Jeg er dog ikke så vild med, at jeg ikke fik den fine Jomfru Maria ved Søerne med hjem til nordvest.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *