Det er aldrig for sent at blive hestepige!

Tirsdag d. 5. december blev så dagen, hvor jeg for første gang shoppede på en heste-website. Jeg troede aldrig, det skulle ske. Min bedste veninde er godt nok vokset op på en gård med islandske heste, og jeg har dermed også fået lov til at prøve en tur eller tre  på hesteryg – og så er jeg ikke mindst kæmpefan af hestenettet (de har jo seriøst svaret på alt!). Men en hestepige har jeg dog aldrig været.

Nå men, så skete der det, at Hvid Kaffe (yndlings!) forleden tippede om en hjemmeside med billige ridestøvler. Meget pæne og meget hverdagsagtige. Og så kom jeg til at klikke to par hjem. Og læderfedt. Man må vist ikke gå ned på læderfedt.

Jeg glæder mig til at få min indre hestepige frem!

 

2 meninger om “Det er aldrig for sent at blive hestepige!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *