15.000 mennesker i Magasin

I går begik jeg den store fejltagelse at tage i Magasin direkte efter arbejde. Jeg havde et par timer, der skulle slås ihjel og tænkte derfor, at jeg i denne travle tid måtte udnytte tiden effektivt – med julegaveindkøb selvfølgelig!

Allerede da min sensitive næse ramte parfumemuren i stueetagen, burde jeg have stoppet op og genovervejet min mission en ekstra gang. Lugten kildrede i næsen, musikken var lidt for høj, en trykken i panden gjorde langsomt sit indtog og et højtalerudkald meddelte, at lille Sarah fra Valby var blevet væk fra sine forældre. MC Einars snart 30 års gamle hit holder stadig.

Herfra gik det kun ned af bakke. Efter at have travet de første tre etager igennem, stødte jeg på sofaen på 3. sal. Jeg slog mig ned ved siden af den opgivende ægtemand, der fik sig en tiltrængt pause på smartphonen, mens konen vimsede rundt. Og her blev jeg siddende. I tre kvarter.

1,5 time i Magasin.
0 julegaver rigere (eller fatiggere vel).
Konklusion: køber alle mine julegaver på nettet i år.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *